StoryEditorOCM
NeretvaDOLINI ŽIVOTA │

PUT POD NOGE ŠTO JE DORIS PINČIĆ RADILA U NERETVI Vozila se u lađi, brala mandarine probala brudet od jegulja i žaba, posjetila muzeje Narone

Piše D.V.
20. listopada 2021. - 08:57
Gradonačelnik Opuzena, Ivan Mataga, Pavo Jerković i Doris Pinčić u neretvanskoj lađifoto: facebook P. Jerković

Što nudi Neretva „dolina života“ ili kako ju od milja zovu, naša Kalifornija-istražila je Doris Pinčić što je pretočeno u promotivnu kampanju „ Doživi domaće“ koju povode Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica. Projekt se inače sastoji od dvanaest tematskih cjelina a u Dubrovačko-neretvanskoj županiji još je prezentirano i područje Pelješca.

image
HANZA MEDIA

Berba mandarina, neretvanska gastronomija brudet od jegulja i žaba, vožnja neretvanskom lađom, kitesurfing, Arheološki muzej Narone, sve je to zbog čega vrijedi posjetiti Neretvu.

Zaštitno lice kampanje i autorica zanimljivih videa je Doris Pinčić.

image
Doris Pinčić i Pavo Jerković
​foto: facebook P. Jerković

-Kao što smo već spomenuli, kišni dan koji nas je dočekao dao je naslutiti kako će se vožnja Neretvom i branje mandarina koje je u sklopu programa otkazati. No, ne samo da se nije otkazalo, već su gosti s oduševljenjem natrpavali lađe, grabili smokve, ispijali domaću rakiju, vadili fotoaparate i uživali-zapisat će Doris u popratnom tekstu kampanje.

image
HANZA MEDIA

Kako je bilo u Neretvi, sa čime se Doris susrela i koje je mjesta posjetila pogledajte u videu.

16. travanj 2024 16:32