StoryEditorOCM
KorčulaZA OVOG MOMKA ĆE SE JOŠ ČUTI

Pogledajte kako su slavuja s Korčule i zvijezdu Superstara, Petra Šegedina, dočekali njegovi sumještani u Žrnovu, video govori sve

Piše Dora Mikelić
12. prosinca 2023. - 23:54

Petra Šegedina, zvijezdu Superstara, večeras je u Postrani u Žrnovu dočekalo stotinjak njegovih sumještana, rodbine i prijatelja. 

Iako nije na otok donio titulu pobjednika RTL-ovog talent show-a, Postranjani su veselim dočekom pokazali da je Petar za njih najbolji. Osim bakljade, Petrovi su sumještani donijeli i razglas, frigale su se prikle, a o njegovom se dočeku govorilo čak i na 20. sjednici Gradskog vijeća Korčule koja je održana danas. Tamo je predsjednica Vijeća Marija Šegedin, inače Petrova sumještanka, ubrzala posljednjih nekoliko točaka Dnevnog reda te je pozvala vijećnike da se pridruže dočeku. 

Petar je bio vidno iznenađen i radostan, ali ne više od njegove bake Vesele koja je odustala od mikrofona ističući kako ne previše uzbuđena za velike govore. 

Doček se ubrzo pretvorio u feštu uz Cocine i druge dalmatinske hitove, a kako doznajemo, Petar je u Zagrebu dobio ozbiljne ponude od kojih će neke i iskoristiti. 

Za našeg ćete Petra još čuti, poručili su Postranjani.

02. svibanj 2024 10:48