StoryEditorOCM
KonavleČEKANJE U REDOVIMA

Konavljani ozbiljno shvatili apel: Na Grudi veliki odaziv na cijepljenje protiv covida-19, načelnik Božo Lasić pohvalio sumještane

Piše dv
20. studenog 2021. - 11:30

Konavoski načelnik Božo Laisć na svom je Facebook profilu izrazio zadovoljstvo odazivom sumještana na subotnje cijepljenje na Grudi:

- Na Grudi je u subotu organizirano javno cijepljenje protiv COVID-19, a i ovaj put je odaziv bio jako velik. Kao i ranije, cijepljenje se provodi uspješno u suradnji s Domom zdravlja Dubrovnik, a svoje zadovoljstvo organizacijom istaknuo je i načelnik Božo Lasić.

On se i ovaj put zahvalio svim liječnicama opće prakse iz Konavala kao i svim djelatnicama i djelatnicima Doma zdravlja Dubrovnik na čelu s ravnateljem Brankom Bazdanom, kao i svim Konavljanima koji su se odazvali.

image
Fb/ Dubrovniknet.hr

“Zaista mi drago da su se naši sumještani odazvali u velikom broju. To pokazuje da su svjesni težine situacije u kojoj se nalazimo i činjenice da je cjepivo naše najjače oružje u povratku ka normalnom životu. Treba stalno iznova govoriti kako cijepljenjem štitimo ne samo bližnje, već prvenstveno sebe i naš cjelokupan način života”, rekao je načelnik Lasić.

17. travanj 2024 01:57