StoryEditorOCM
DubrovnikPONUDA POSLOVA

U ljeto zakorači s ‘poslom u džepu‘!

Piše PROMO
19. lipnja 2024. - 11:33

TEDi, jedan od vodećih međunarodnih trgovačkih lanaca s područja trgovine na malo neprehrambenim proizvodima, traga za više osoba koje će im se pridružiti na radnom mjestu: Suradnik u prodaji/prodavač (m/ž). Bit ćeš zadužen/a za prezentaciju i slaganje robe, rad na blagajni te posluživanje i savjetovanje kupaca, a zauzvrat ti nude mogućnost napredovanja, plaćen topli obrok, prilike za dodatnu zaradu te poticajno radno okruženje. Javi im se najkasnije do 28. lipnja.

HP-Hrvatska pošta traga za Poštarima (m/ž) u više hrvatskih gradova. Opis posla uključuje preuzimanje pošiljaka i njihovu pripremu za slanje, dostavljanje pošiljaka, očitavanje stanja brojila potrošača te dokumentiranje tijeka dostave. Nude ti prosječna mjesečna primanja oko 1.000 eura, dodatne nagrade za postignute radne rezultate, prigodne godišnje nagrade u vrijeme Božića, Uskrsa i ljetnih mjeseci, godišnju nagradu za lojalnost, mentora koji te uvodi u posao te mogućnost napredovanja. Pošalji im svoj životopis do 8. srpnja.

Tražiš posao? Ribola traži motivirane i angažirane Prodavače (m/ž) za svoje poslovnice! Nude ti nagrađivanje radnih rezultata tijekom cijele godine, stimulativna primanja u sezoni, mogućnost profesionalnog napretka unutar tvrtke, pravo na božićnicu i uskrsnicu te mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja preporuka. Pozivaju te da im se pridružiš te svojim radom i zalaganjem pridoneseš tvrtkinom poslovnom uspjehu. Ako su te zainteresirali, javi im se do 7. srpnja.

Tvrtka INA MALOPRODAJNI SERVISI zapošljava na radnom mjestu: Prodavač-konobar (m/ž). Na svojim maloprodajnim mjestima potiču pozitivnu radnu atmosferu i timski pronalaze najbolja rješenja, što doprinosi predanosti radu i usluzi koju pružaju kupcima. Dio su poticajne radne okoline u kojoj svatko ima priliku pokazati svoje potencijale. Očekuju te i kvartalne stimulacije te pristup internoj platformi za edukacije, a rok za prijavu na oglas ističe 4. srpnja.

Tražiš uzbudljivu i dinamičnu karijeru u turizmu? Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća turistička kompanija u Hrvatskoj, sa svojih 16 hotela, 5 kampova i 3 resorta s vilama i apartmanima, nudi ti savršenu priliku da stvoriš nove poslovne veze koje traju. Pridruži im se na poziciji: Destinacijski voditelj hrane i pića (m/ž)! Nude ti mogućnost stalnog zaposlenja, sezonske nagrade do 1.120 eura, osiguran smještaj u destinaciji rada i dva topla obroka dnevno, edukacije i treninge te pogodnosti u Aminess objektima. Javi im se do 27. lipnja.

19. lipanj 2024 11:33