StoryEditorOCM
DubrovnikJOŠ BOLJE ISKUSTVO KUPNJE

Studenac Hipermarket 15. 3. otvara svoja vrata u preuređenom izdanju u Dubrovniku

Piše PROMO
29. veljače 2024. - 09:59
Od 15. ožujka posjetite novootvoreni hipermarket u Vukovarskoj ulici i zabavite se, a i osvojite popuste i nagrade

S ciljem da svojim kupcima obogati iskustvo kupovine, Studenac se odlučio na makeover Studenac Hipermarketa u Vukovarskoj ulici 26 u Dubrovniku. Kako bi obilježili otvorenje boljeg i povoljnijeg dućana s proširenim izborom asortimana, ali i pokazali zahvalnost svojim vjernim kupcima, Studenac će sve kupce u odabranim butigama na području Dubrovnika, Čibače i Mokošice kojima košarica premašuje 10 eura ili više, počastiti s 10 posto popusta na svaku kupnju. Akcija traje do 21. ožujka 2024. godine.  

Poseban program otvorenja počet će u Hipermarketu 15. ožujka već od jutra. Kupce će dočekati posebno dekorirani prostor i niz pogodnosti poput igre "Kolo sreće" te dijeljenja različitih poklon iznenađenja. Uz glazbeni program za kojeg je zadužena klapa Ragusa  posjetitelji će moći isprobati različita lokalna jela na otvorenoj kuhinji. Djeca će se zabaviti uz popularne maskote Ekoznalaca. A prva dva tjedna od otvorenja Studenac časti sve kupce s 10 % popusta na ukupnu košaricu. 

Jedan sretni kupac osvojit će novi automobil 

Dubrovnik i okolicu očekuje i velika nagradna igra koja će trajati od 15. ožujka do kraja travnja ove godine. Pod nazivom "U Studencu kupi i T-ROC pokupi", svi kupci na prodajnim mjestima u Dubrovniku kupnjom većom od 15 eura bit će u mogućnosti osvojiti luksuzni Volkswagen automobil. 

"Stalno se trudimo unaprijediti našu uslugu i kupcima omogućiti što bolje iskustvo kupovine. Modernizirani interijeri i poboljšana organizacija prostora osmišljeni su s ciljem olakšavanja snalaženja kupcima te ubrzanja procesa kupovine. Želimo da naši kupci uživaju u svakom trenutku provedenom u našim prodavaonicama," izjavila je ovom prilikom Ana Katalinić, direktorica prodaje u Studencu. "Kupci su nam uvijek na prvom mjestu, a cilj je sinergijom nacionalne snage i lokalne prepoznatljivosti pratiti i ispunjavati njihove svakodnevne potrebe. Primjerice, upravo smo na području Dubrovnika, osluškujući potrebe naših kupaca, u asortiman uveli točno određeni brand banana te se od sada Bonita banane mogu naći u našim butigama na ovom području," dodaje Katalinić. 

Puno je razloga da se posjete trgovine Studenca, a zasigurno je najvažniji doživljaj kvalitetne kupnje nadohvat ruke. Jer u Studencu su sve aktivnosti i unaprijeđenja poslovanja usmjerene na povećanje zadovoljstva i ispunjavanje potreba vjernih kupaca. 

29. travanj 2024 14:48