StoryEditorOCM
DubrovnikUpornost im se isplatila

Stanari Platske izborili se za siguran prolaz do kuća: Investitor im popločao ulicu žalima, a neće više nositi glavu u torbi ni kad izlaze na cestu

Piše LV
26. rujna 2022. - 14:28

Nakon pritužbi stanara Platske ulice medijima i Gradskom kotaru Pile - Kono te nakon teksta Dubrovačkog vjesnika o neodrživom stanju kolnika i raskopanog pločnika oko gradilišta, investitor u kuću Zec u Ulici branitelja Dubrovnika, tvrtka Bokun Dubrovnik d.o.o. iz Čakovca je, pod pritiskom neispunjenih obveza vraćanja ulica u prvobitno stanje nakon raskopavanja i radova, konačno reagirao.

image

Stanari Platske ulice konačno su došli na svoje

Dv/

Platska ulica je, javljaju sugrađani, uređena i sad poprima izgled kakav je nekad imala, popločana žalima i s odvodnim kanalom. Radovi u Ulici branitelja Dubrovnika trajat će još petnaestak dana. Postavljaju se instalacije i vraća pločnik na mjesto pa će i ulica biti sigurna i za prolazak pješaka i izlazak stanara Platske na glavnu prometnicu.

Izgleda da se ništa ne može riješiti u razumnom roku i uz poštovanje komunalnog reda te na koncu života stanovnika, dok se investitore ne pritisne kroz medije.

28. travanj 2024 05:20