StoryEditorOCM
DubrovnikDIM, ČAĐA I SVAĐA |

SPORNI FUMAR Vlasnici Domina pokušavaju nanovo montirati dimnjak restorana, stanari koji su ga uklonili pozvali policiju

Piše DV
8. lipnja 2020. - 10:44
Dimnjak restorana u Ulici od Domina jutros je izazvao nove prijepore između vlasnika restorana Domino u prizemlju i stanara na katu objekta na kućnom broju 6.

Kako nam je javila stanarka iznad restorana, rano ujutro stigla je skupina zaštitara kako bi osigurala uklanjanje lanca sa šipkom koji je priječio prilaz dimnjaku zbog kojeg već godinama prosvjeduju stanari:

- Ovo je provala! Sa skupinom od 5 ili 6 zaštitara došla je predstavnica vlasnika Domina Diana Walker, skinuli su raštelatu i prodrli na naš posjed, što ne smiju. Doveli su radnika da stavi natrag dijelove dimnjaka koji smo mi maknuli prije dvadesetak dana jer i nama i susjedima čini štetu zbog dima i čađe – ispričala nam je uzrujana stanarka koja je odmah pozvala policiju.

- Iz Domina nastoje dimnjak vratiti u prvobitno stanje, iako se zna koliko je za nas štetan. Zbog njega moramo popraviti fasadu. Prije dvadesetak dana skinuli smo gornja dva dijela dimnjaka, a iz Domina su tad poslali čovjeka koji je učinio dar-mar, prijetio radnicima na skeli, fizički prijetio sestrinu mužu, bilo je strašno -prepričala nam je sugovornica izgred koji je sada na sudu.

Za mišljenje o događaju smo potražili i Domino d.o.o. ,no na njihove službene telefone zasad se može čuti tek 'osoba koju ste nazvali trenutačno ne može odgovoriti na poziv'.
16. lipanj 2024 17:37