StoryEditorOCM
DubrovnikPronađi svoju sljedeću karijeru

Sezonski ili za stalno, tvoj novi posao te čeka iza ugla!

Piše PROMO
8. svibnja 2024. - 09:18

Stanić, vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda na tržištu Hrvatske, zapošljava Vozača B i/ili C kategorije (m/ž). Opis posla uključuje utovar i istovar robe, dostavu robe do definiranih lokacija, brigu o preuzetoj robi i popratnoj dokumentaciji te odgovornost za zaduženo vozilo. Potrebno je posjedovati najmanje jednu godinu relevantnog radnog iskustva, a prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji posjeduju karticu vozača za digitalni tahograf. Prijave primaju do 16. svibnja.

Tražiš posao? Ribola traži motivirane i angažirane Prodavače (m/) za svoje poslovnice! Nude ti nagrađivanje radnih rezultata tijekom cijele godine, stimulativna primanja u sezoni, mogućnost profesionalnog napretka unutar tvrtke, pravo na božićnicu i uskrsnicu te mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja preporuka. Pozivaju te da im se pridružiš te svojim radom i zalaganjem pridoneseš tvrtkinom poslovnom uspjehu. Ako su te zainteresirali, javi im se do 26. svibnja.

NOVA rent a car, jedan od vodećih brandova po snazi na hrvatskom tržištu u konkurenciji domaćih i internacionalnih brandova, zapošljava Referenta u Rent a car-u (m/ž). Znanje, profesionalnost i posvećenost zaposlenika ključni su za pružanje izvrsne usluge, održivost i rast poslovanja. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 13. svibnja i postaneš dio njihova tima. Nude ti stimulativna primanja, interne edukacije, priliku za profesionalni rast i usavršavanje te rad u dinamičnom okruženju.

Prema njima, ‘kafić nije kafić ako u njemu nema našeg omiljenog pića‘. Slažeš se? Ako je tvoj odgovor potvrdan, odlično ćeš se uklopiti u Roto dinamic tim! Pridruži im se na poziciji: Pomoćni radnik dostavljač (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s najmanje 3 mjeseca relevantnog radnog iskustva, a novim kolegama nude stimulativna primanja, mogućnost usavršavanja i napredovanja te čitav niz materijalnih pogodnosti. Javi im se najkasnije do 23. svibnja.

New Yorker sa svojih 1.150 poslovnica u 47 zemalja svijeta i preko 23.000 zaposlenih spada u najuspješnije međunarodne modne maloprodajne lance za mlade. Trenutno tragaju za pojačanjem na radnom mjestu: Suradnik u prodaji za sezonski rad (m/ž). Nude ti zanimljivo, dinamično i sigurno radno okruženje te stimulativna primanja, a prijave primaju najkasnije do 23. svibnja. Budi i ti dio New Yorker svijeta!

02. lipanj 2024 07:07