StoryEditorOCM
DubrovnikMOJ POSAO

Pronađi posao po svojem guštu!

Piše PROMO
3. travnja 2024. - 12:00

Tvrtka HIS zapošljava Inženjera gradilišta (m/ž). Opis posla uključuje sudjelovanje u izradi ponuda, kalkulacija i troškovnika, nabavu materijala i angažiranje kooperanata za izvođenje radova te vođenje radova na gradilištu. Potrebno je posjedovati minimalno 3 godine prethodnog radnog iskustva, a novim kolegama nude službeni automobil, stručno usavršavanje i edukacije, mogućnost napredovanja te ugodnu radnu atmosferu. Javi im se najkasnije do 2. svibnja.

Želiš posao koji se zaista isplati? Zaposli se sezonski i ulovi priliku za stalan posao! Atlantic Grupa te poziva da im se pridružiš na radnom mjestu: Unapređivač prodaje (m/ž). Pitaš se zašto je ovo slatka prilika za tebe? Između ostalog, nude ti mogućnost trajnog zaposlenja, nagrade za najbolje sezonce, obuku i trening te uhodavanje u posao, mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja, poticajno i sigurno radno okruženje te niz drugih pogodnosti. Ako zvuči kao nešto po tvom ukusu, javi im se do 1. svibnja.

Pevex želi biti dio svakog doma i zato traži novo pojačanje svog tima, na radnom mjestu: Trgovac (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s iskustvom u maloprodaji i položenim ispitom za rukovanje viličarom, a njihova ponuda uključuje: naknadu za topli obrok, božićnicu, uskrsnicu i regres, nagrade za radne rezultate, sistematske preglede, potporu za novorođenče, jubilarne nagrade, uhodavanje u posao te napredovanje i razvoj. Zvuči zanimljivo? Prijave primaju do 8. travnja.

Studenac je zajedno s Radenskom postao jedan od najvećih proizvođača mineralne vode u jadranskoj regiji, Radenska Adriatic. Zbog širenja prodajne mreže, zapošljavaju na radnom mjestu: Prodajni predstavnik (m/ž). Od tebe očekuju dobre komunikacijske, prodajne i pregovaračke vještine, sposobnost individualnog rada te rada u timu kao i poznavanje tržišta, a nude ti razvoj stručnih kompetencija, odlične uvjete za rad i poticajnu radnu atmosferu. Svoj životopis im pošalji do 8. travnja.

Coca-Cola HBC Hrvatska traga za Punjačem polica/ Unapređivačem prodaje (m/ž). Na toj poziciji bit ćeš zadužen za predstavljanje širokoga portfelja kultnih svjetskih i domaćih robnih maraka napitaka i biti lice Coca-Cole HBC. Očekuju te konkurentna primanja, programi coachinga i mentorstva, mogućnost razvoja, naknada za obrok, strukturirani razvoj karijere i podrška tima. Javi im se čim prije, a najkasnije do 7. travnja.

22. svibanj 2024 20:41