StoryEditorOCM
DubrovnikVRUĆA TEMA

Pero Vićan: Kapetaniću, odlazi iz DPDS-a!

Piše DV
24. ožujka 2022. - 10:28

"Ključni problem DPDS-a jesu pojedinci tipa Kapetanića koji misle da su Bogom dati, da vječno budu članovi Malog ili Velikog vijeća." - piše Pero Vićan u priopćenju na ovu vruću temu oko koje se ne smiruju strasti. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

-Pročitao sam da je gosp. Denis Orlić podnio ostavku na članstvu u Malom i Velikom vijeću, ali da ostaje član. To je svakako za čestitati i pozdravit. 

Grad, odnosno njegovi građani su vlasnici svega onoga s čime upravlja i što vodi DPDS, pa je logično da Grad mora imati potpuni nadzor na svemu što se događa.

Odlaskom Kapetanića i njegove filozofije upravljanja DPDS-om omogućit će se poštenim i vrijednim ljudima, kojih ima u DPDS-u, da rade u javnom interesu.

Kapetaniću odlazi iz DPDS-a jer ti neće dati otpremninu, pa nemaš što više tamo tražiti.

Onog trenutka, kad ljudi kojima nije mjesto u organima DPDS-a odu, vrlo lako i brzo će se urediti odnosi između Grada i DPDS-a. Podržavamo sve one radnje koje poduzima Gradonačelnik, jer smo se uvjerili da radi u javnom interesu.

Pokojni Lukša Beritić i drugi uglednici koji su stvorili DPDS i skrbili o baštini Grada okretali bi se u grobu da imaju saznanja što su sve pojedinci radili u DPDS-u.

Gradonačelniče, pronađi novog Lukšu Beritića." - zaključuje Vićan.

01. svibanj 2024 05:58