StoryEditorOCM

Nikolina Farčić: Kao Ceh pozivamo ugostitelje da zaštite svoje goste i da iz ponude maknu vodu i sokove proizvođača Coca-Cola!

Piše B.L.
8. studenog 2023. - 14:58

Predsjednica Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije i Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika pri Obrtničkoj komori Dubrovačko-neretvanske županije, Nikolina Farčić, prokomentirala je posljedice slučajeva trovanja sokovima i vodom za ugostiteljsku djelatnost.

- U javnom prostoru kola velik broj informacija i teorija o tome kako je ovakva situacija uopće moguća i koji je njen uzrok. S obzirom na to da ne raspolažemo informacijama, ne možemo ni prevenirati potencijalne nove slučajeve ugrožavanja zdravlja građana, osim u potpunosti iz ponude maknuti potencijalno rizične proizvode i ostvariti pravo na povrat. Kao ugostitelji dužni smo zaštititi svoje goste, a kao Ceh dužni smo zaštititi svoje ugostitelje, ističe Farčić te dodaje:

- Temeljem potvrđenih slučajeva trovanja koja se dovode u vezu s konzumacijom sadržaja iz bočica gazirane vode Coca-Cole, Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore poziva ugostitelje da zaštite svoje goste i svoje poslovanje te da do zaprimanja više informacija i potvrda o zdravstvenoj ispravnosti proizvoda maknu iz ponude vodu i sokove proizvođača Coca-Cola i ostvare povrat proizvoda dobavljaču.

04. svibanj 2024 21:14