StoryEditorOCM
DubrovnikNAPOKON DOBILI ADRESU |

NA MEĐUNARODNI DAN MLADIH U Gružu otvoren Centar za mlade, udomit će niz udruga s područja Dubrovnika

Piše DV
12. kolovoza 2020. - 13:27
U srijedu je uz skromnu svečanost pod zaštitnim maskama u Gružu, na prvom katu zgrade autobusnog kolodvora na Obali pape Ivana Pavla II 44a, otvoren Centar za mlade Dubrovnik.

Otvorenje je upriličeno u povodu Međunarodnog dana mladih, uz prezentaciju o organizaciji Centra, udrugama korisnicama, sadržaju i planovima za dalje.

U gruškom Centru adresu su dobili Univerzalni istraživački institut UR, Zajednica tehničke kulture Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, Udruga za mlade Maro i Baro, Savjetovalište za mlade, Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai i Volonterski centar, Udruga za promicanje medijske kulture Luža, Foto-klub Marin Getaldić, Centar za karijere mladih Dubrovnik, Udruga za kreativno održivi razvoj i konkurentnost KORAK i Udruga RC modela Dubrovnik.

Na sam dan otvorenja priređen je i Dan otvorenih vrata Centra, kao i dvije edukativne radionice, "Ponos i predrasude" o ljudskim pravima u organizaciji Udruge Bonsai te radionica 3D crtanja Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

Uz zamjenicu gradonačelnika zaduženu za društvene djelatnosti Jelku Tepšić, otvorenju su nazočili i predstavnici gradskog Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo, domaći iz Luke Dubrovnik i Lučke uprave Dubrovnik te brojni drugi.
 
19. travanj 2024 00:37