StoryEditor
DubrovnikREAKCIJA |

IZ HDZ-a ODGOVORILI ‘SRĐEVCIMA‘ Traženja stranke Srđ je Grad su čisti populizam, a buđenje strahova je prikupljanje jeftinih političkih poena

Piše dv
23. srpnja 2021. - 15:04
HDZ

Nakon kritike Srđevaca oko CGO Lučino razdolje i današnje sjednice Županijske skupštine, klub vijećnika HDZ-a i partnera u Županijskoj skupštini Dubrovačko-neretvanske županije reagirao je na priopćenje stranke Srđ je grad.

Na 2.sjednici Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije zatraženo je uvrštenje točke o novom trasiranju za Centar za gospodarenje otpadom Lučino razdolje. Takav prijedlog nije dobio potrebnu većinu glasova, no potaknuti sve češćim kritikama i istupima pojedinih županijskih vijećnika po ovom pitanju, primorani smo reagirati.

Projekt Centra za gospodarenje otpadom nije političko pitanje, bez obzira koliko se neki trudili prikazati ga takvim. Traženja stranke Srđ je Grad su čisti populizam, a buđenje strahova kod naših sugrađana je prikupljanje jeftinih političkih poena.

Postupak trasiranja uredno je proveden u sklopu Studije utjecaja na okoliš te, ukoliko su ga pojedini kolege već htjeli osporavati, mogli su to činiti tada kad je odrađeno-2013., a ne 2021. godine kad kreće gradnja Centra.

Vegetiranje na katastrofičnim scenarijima nije ono što prolazi kod naših sugrađana, a to se vidjelo i na izborima, stoji u priopćenju.

item - id = 1114787
related id = 0 -> 1126900
related id = 1 -> 1125916
24. rujan 2021 08:03