StoryEditorOCM
DubrovnikDRUŽENJE U FOYERU KAZALIŠTA MARINA DRŽIĆA

DubrovnikNet proslavio prvo desetljeće postojanja

Piše PSD.
7. studenog 2017. - 15:59

News Portal DubrovnikNet proslavio je 7. studenog deset godina postojanja pa je tom prilikom u foyeru Kazališta Marina Držića održano prigodno druženje. Kolege s DubrovnikNeta pozvali su ne samo kolege novinare i fotoreportere, nego i ljude iz političkog, kulturnog i društvenog života grada kako bi svi skupa obilježili ovu vrijednu obljetnicu. Riječima zahvale okupljenima se obratila i glavna urednica Lidija Crnčević.

- Prvenstveno želim zahvaliti vama čitateljima, bez kojih DubrovnikNet ne bi bio ono što jest. Bilo je tijekom ovih deset godina svakakvih trenutaka, i lijepih i onih manje lijepih, ali se želimo prisjetiti samo onih najljepših dana. Nadamo se da smo kroz svoj novinarski rad mnogima pomogli u životu, skrenuli pažnju na one loše pojave, ali istovremeno se želim zahvali i i novom gradonačelniku što raščistio situaciju u financiranju medija javnim novcem i mislim da to govorim u ime svih kolega, naglasila je Crnčević.

Potom je zahvalila vlasniku Mateu Riloviću, izvršnoj urednici Katarini Fjorović, novinaru kolumnistu Luku Brailu, novinarki Mariji Dragojević, uredniku i novinaru DubrovnikTv.Net Igoru Mlinariću, fotoreporteru Vedranu Jeriniću, snimatelju Damiru Belinu te Marini Miljković zaduženoj za marketing. 

Glazbeno su slavlje uveličali Haris Čustović i Maja Grgić. 

Ovom prilikom čestitamo kolegama i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu!

B. Lucić

16. lipanj 2024 02:00