StoryEditorOCM
DubrovnikOPASNOST OKO BOGIŠIĆEVA PARKA

Dubrovkinja jedva izbjegla napad pasa bez uzice

Piše d.v.
27. siječnja 2017. - 14:07

- U večernjim satima prolazila sam ulicom Anice Bošković u blizini Bogišićeva parka kada su na mene nasrnula dva psa, husky i vučjak. Srećom da u blizini stanuje prijateljica, pozvonila sam joj na vrata, brzo mi je otvorila i u zadnji čas sam uspjela pobjeći kod nje doma – ispričala nam je uzrujano sugrađanka N.B. koja kaže da ovo nije prvi put da u ulicama oko Bogišićeva parka neodgovorni vlasnici puštaju bez nadzora svoje četveronožne ljubimce.

- Bojim se pasa i nastojim ih izbjeći, a najgore mi je kada mi vlasnici kažu 'neće vam ništa'. Tek se onda uzrujam i zabrinem. Ovaj put nije bilo vlasnika ni na vidiku. Užasno sam se prepala – otkrila je naša sugrađanka.

N.B. se obratila komunalnim redarima i drugim nadležnim službama kako bi skrenula pozornost na opasnost od pasa koji lutaju gradom bez nadzora vlasnika, ali bez uspjeha.

Apeliramo stoga i mi na vlasnike pasa da vode računa o svojim psima i drže ih pod nadzorom, a također ih podsjećamo da ne mogu puštati bez uzice svoje ljubimce jer mogu ugroziti druge ljude.

01. lipanj 2024 01:25