StoryEditorOCM
DubrovnikU HOTELU LACROMA

Dubrovački božićni koncert pružio prekrasnu uvertiru u blagdane koji nam dolaze

Piše ddv
23. prosinca 2023. - 00:33

Večeras je u Valamar Lacroma Dubrovnik Hotelu održan tradicionalni Dubrovački božićni koncert, a nastupili

su Dubrovački simfonijski orkestar, dirigent Hari Zlodre i solisti Lana Kos, Marko Škugor, Lucija Pećar Končić, Mara Burum, Klapa Subrenum i Teatar bend.

Na programu su se našle neke od najljepših božićnih skladbi među kojma je uvertira Orašara, Little drummer boy, White Christmas, O Holy Night, Joy to the World, Do you hear what I hear, Have Yourself a Merry Little Christmas, Santa Claus is coming to town, Last Christmas, Happy Xmas, Adeste Fideles, Bijeli Božić, Tri Kralja Jahahu, Božić u gradu, Tiha noć, Veselje ti navješćujem, Narodi nam se, U svje vrijeme godišta, Zvončići, i naravno neizostavna Dubrovačka kolenda.

Koncertu je nazočio i gradonačelnik  Mato Franković, koji je u ovoj prigodi zahvalio glazbenim izvođačima na njihovim sjajnim izvedbama, kazavši kako su svojim programom Dubrovčanima i svim ostalim gostima približili jedinstveni duh blagdana.

Koncert je organiziran u suradnji Grada Dubrovnika, Dubrovačkih ljetnih igara, Dubrovačkog simfonijskog orkestra, Turističke zajednice grada Dubrovnika i hotela Valamar Lacroma Dubrovnik

09. lipanj 2024 07:42