StoryEditorOCM
DubrovnikREAGIRANJE IZ STRANKE|

DDS DEMANTIRA Neki protivnički politički tabori ne mogu podnijeti činjenicu da će gospodin Vićan pobjediti i postati Gradonačelnik!

Piše DV
20. svibnja 2021. - 10:40
Izbori 2021
Pero Vican, predsjednik Dubrovackog demokratskog sabora ulazi u drugi krug izbora za gradonacelnikaBozo Radic/Cropix

Dubrovački demokratki sabor poslao je demanti oko neistinitih informacija koje su se pojavile u izbornoj noći, kojeg prenosimo u cijelosti.

"Dragi sugrađani, već u izbornoj noći pojavile su se zločeste, neistinite, duboko nedobronamjerne špekulacije kako naš kandidat za Gradonačelnika, gosp. Pero Vićan, to ne želi biti. Neki protivnički politički tabori, a posebno njihovi čelnici koji su ostvarili loš rezultat i nisu ušli u drugi krug, ne mogu podnijeti činjenicu da će gospodin Vićan pobjediti i postati Gradonačelnik.

Ovim putem snažno demantiramo sve takve i slične neistine. Nedopustivo je i sramotno koristiti se ovakvim smicalicama i građane pokušati obmanuti. Svi članovi DDS-a, prijatelji i simpatizeri stranke s gnušanjem odbacuju ovakav oblik pokušaja diskvalificiranja našeg kandidata.

Našim sugrađanima snažno poručujemo da ozbiljno i temeljito radimo i pripremamo se za drugi krug, s jedinim ciljem, a to je pobjeda. Na sve buduće spinove i neistine DDS će uvijek odgovoriti istinom i samo istinom, a to nam daje još jači poticaj da bolje i snažnije radimo i pobjedimo.

Ovim putem zahvaljujemo svim sugrađanima, koji su izašli na Izbore, a posebno onima koji su nam ukazali povjerenje.

Pozivamo sve sugrađane, a posebno one koji nisu izašli na Izbore, da ovaj put izađu, ukažu nam povjerenje, pa će se u prvih sto dana uvjeriti kako se vodi Grad u interesu svih Vas.", poručuju iz predsjedništva DDS-a.

19. travanj 2024 18:48