StoryEditorOCM
KulturaU UTORAK I PETAK

Jedinstven projekt pijanistice Ivane Marije Vidović ‘Glazba na moru‘

Piše R. R.
16. rujna 2024. - 21:32

Epidaurus Cavtat Festival i Jadrolinija ponovno donose koncerte na brodu ‘Dalmacija‘ pod nazivom Glazba na moru uz izvanredan nastup Duo Musike (Italija) - Natale - Partipilo i Komornog orkestra violina, ansambla Harmonia (Harmonia Ensemble Foggia) Catalano-Moscati Schoolsemble.

‘Glazbu na moru‘, kao jedinstven projekt, idejno je osmislila naša proslavljena pijanistica Ivana Marija Vidović. Ulaz je besplatan, a u glazbi možete uživati 17. rujna u 17 sati i 20. rujna u 11 sati, tijekom putovanja koje spaja dvije čarobne obale.

Podsjetimo, Epidaurus Cavtat Festival ove je godine s Jadrolinijom predstavio projekt pod nazivom "Glazba na moru", jedinstveni spoj vrhunske glazbe i putovanja, koji povezuje dvije obale Jadranskog mora, a pod palicom naše cijenjene pijanistice. Prva dva posebna koncerta održana su na brodu Dalmacija 29. kolovoza i 1. rujna tijekom plovidbe na liniji Dubrovnik – Bari, a putnici su uživali u nastupu Filharmonijskog orkestra iz Apulije sa solistima, pod dirigentskom palicom Jamesa Rossa.

16. rujan 2024 21:32