StoryEditorOCM
KulturaZA LJUBITELJE TEATRA I GLAZBE

Dubrovačku publiku u KMD-u ovog tjedna očekuju reprizne izvedbe ‘Stolica‘ i besplatan koncert opernih arija

Piše Dv
1. studenog 2022. - 11:29

"Stolice" autora E. Ionesca u režiji Dariji Harjačeka zaigrat će 3., 4. i 6. studenoga na Velikoj Sceni KMD-a. Nakon prošlotjedne premijere, publika će reprizno moći vidjeti Sinišu Novkovića (Stari), Angelu Bulum (Stara) i Srđanu Šimunović/Niku Lasić (Govornik). Sve izvede počinju u 20 sati.

Radnja se odvija četiristo tisuća godina nakon nestanka svjetlosnog grada – Pariza, u izolaciji jednog otočkog svjetionika, dvoje staraca sumira što je još ostalo od čovječanstva i razmišlja može li se od toga još ‘skuhati kakva dobra juha‘. Ionescove Stolice su realistična komedija situacije, a predstava u režiji Darija Harjačeka je moderna frančezarija!

5. studenog od 20 sati također u teatru ne propustite besplatan koncert opernih arija "Ljepota dueta kroz stoljeća"! Nastupit će Jelena Štefanić (sopran), Sofija Cingula (mezzosopran) uz pratnju Mara Taslamana (klavir) i goste iznenađenja.

Ulazak je slobodan uz prethodnu rezervaciju i preuzimanje ulaznica na blagajni Kazališta Marina Držića. Tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

28. rujan 2024 23:30