StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetKamo ide ovaj svijet?!

U čekanju novoga modela ‘najkica‘ muškarac ubo ženu nožem u trbuh, nedavno je u blizini smrtno izbodena i studentica

Piše PSD
17. veljače 2022. - 16:48

Već duže vrijeme vlada potražnja za nekim modelima Nike tenisica, koje dostižu astronomske cijene, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kao mogući vrhunac mračne strane te pomame jest jučerašnji događaj iz Los Angelesa. Tamo su u trgovini Foot Locker na Melrose Avenue pušten u prodaju model Nike Dunks. Kupci su se okupili pred trgovinom da se među prvima dokopaju 'najkica', nervoza je rasla i u jednome trenutku došlo je do svađe, pa i do opasnog fizičkog obračuna. On je zabilježen i na video snimci, koju je prenio TMZ.

Jedan mušakarac nasrnuo je na ženu nožem i ubo je. Na snimci se vidi kako muškarac u crnoj majici skače s nožem i ubada ženu u plavim trapericama, najvjerojatnije u trbuh.

image
U Foot Lockeru nisu mogli ni zamisliti u što će se pretvoriti prodaja novih 'najkica' (ilustracija)
AFP

Žena je vozilom hitne pomoći prevezena u bolnicu i nije poznato je li u životnoj opasnosti. Osumnjičeni je pobjegao svojim automobilom, a policija je naknadno javila da se nalazi u pritvoru.

Ovo nije prvi ubod nožem na tom području. Prošlog mjeseca, studentica UCLA Brianna Kupfer izbodena je na smrt dok je radila u obližnjoj trgovini namještajem. Navodni napadač, Shawn Laval Smith, beskućnik, uhićen je i optužen za ubojstvo, izvještava TMZ.

image
Melrose Avenue u Los Angelesu u posljednjih mjesec dana bila je poprište dvaju krvavih događaja
AFP
29. travanj 2024 22:13