StoryEditorOCM

Poruke kontra Alemke Markotić osvanule po Zagrebu: psihopat, sotonist, djecoubojica

Piše PSD
20. prosinca 2021. - 21:24

Na zagrebačkim ulicama pojavile su se naljepnice koje su očigledno dio difamacijske kampanje usmjerene protiv Alemke Markotić, ravnateljice Klinike za infektivne bolesti Fran Mihaljević. Kampanju su primijetili korisnici društvenih mreža, a jedan od njih na svom twitter profilu objavio je fotografiju snimljenu na zagrebačkom Bundeku, piše Novi list, a prenosi Slobodna Dalmacija.

image
PRIVATNI ALBUM

U prvom planu je najljepnica nalijepljena na jednu od kanti za smeće u parku Bundek, a a njoj piše: “Alemka Narkotić – psihopat, sotonist, djecoubojica”. Dakako, ova prljava kampanja dio je društvene borbe u kojoj je cijepljenje protiv covida glavna točka prijepora, a Alemka Markotić jedna od meta takozvanog “antivkserskog pokret”.

"Svašta joj možemo prigovoriti, ali ovo nije zaslužila. Antivakseri dobro organizirani i obilno financirani, sve to netko plaća - jutros na Bundeku osvanule naljepnice. Potiču na mržnju. Hoće li pravna država reagirati? Ima li tamo kamera?", napisao je twitteraš koji je prenio spornu fotografija. 

28. travanj 2024 22:35