StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPolakomio se

Policajac zaustavio motocikliste pa odustao od naplaćivanja kazne kad su ga podmitili. No na jedan detalj nije računao

Piše dv
15. studenog 2023. - 15:28

Motociklist iz Turske podmitio je policajca MUP-a HNŽ-a u Jablanici i snimku objavio na svome YouTube kanalu, a iako je video objavljen prije godinu dana no tek je sad došao u ”žižu javnosti”, piše Jabuka.tv.

Policajac je dvojicu motociklista zaustavio na magistralnoj cesti u središtu grada nakon što su po punoj liniji i preko pješačkog prijelaza pretjecali kolonu vozila.

S obzirom da policajac zna svega nekoliko riječi engleskog jezika, na papirnatom blokiću nacrtao im je kolonu i objašnjavao zbog čega su zaustavljeni te im je napisao da moraju platiti kaznu od 300 KM u banci ili pošti.

Dok je polčicajac objašnjavao, jedan od moticiklista je iz novčanika izvadio novčanicu od 20 eura te ponudio policajcu koji je ubrzo ”prihvatio ponudu” i pustio motocikliste uz upozorenje rukama da ne pretječu kolonu.

Policajac očito nije primjetio da je motociklist na kacigi imao kameru kojom je sve snimljeno, piše Jabuka.tv.

Motociklisti su krenuli od Istanbula do Sarajeva, a na posljednju etapu krenuli su iz Mostara.

‘Putem smo podmitili policiju koja nas je zaustavila zbog krivog pretjecanja. Bio je to prvi put u životu da sam podmitio policajca. Kad sam otišao u Sarajevo, sve sam zaboravio‘, napisao je turski motociklist u opisu videa na YouTubeu.

29. travanj 2024 17:35