StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPRIZNANJE ZA RAD

Manjgura s dva projekta u finalu za PR oskare - svjetsku IPRA nagradu

Piše r. r.
14. lipnja 2024. - 09:18

Agencija za odnose s javnošću Manjgura nastavlja sjajan ovogodišnji niz plasmana među finaliste za prestižne nagrade u struci, u Hrvatskoj i inozemstvu. Nakon osvojenog zlatnog HUOJ Grand PRixa i plasmana u finale Polarisa, nagrade za političku komunikaciju s projektom Udruge hrvatskih sudaca, Manjgura je sa svojim radovima ušla u još dva finala, ovoga puta za međunarodnu nagradu IPRA GWA (International Public Relations Association Golden World Awards).

S prijavom ‘‘How We Sold the Wolf of Wall Street to the Region‘‘ plasirala se u kategoriji Organizacija događanja (Event management), a s prijavom ‘‘Justice Served: Historic Rise of Judges‘ Salaries‘‘ u kategoriji Javni sektor (Public sector). Podsjetimo, u travnju je Manjgura prvo osvojila jedino zlato u konkurenciji četrnaest finalista Grand PRixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću, s konferencijom ‘Prodajni Mindset: The Wolf Strikes Again’, za klijenta Prodajni Mindset. Najveće domaće priznanje komunikacijskim stručnjacima za inovativnost i stručnost u izvedbi projekata odnijela je u kategoriji Organizacija i komunikacija događanja, s konferencijom na kojoj je 17. studenog 2023. u Zagrebu kao glavna zvijezda zasjao bivši broker i pravi Vuk s Wall Streeta Jordan Belfort.

U svibnju je stigla nova potvrda kvalitete, plasmanom u finale nagrade Polaris Awards, globalnog natjecanja koje slavi izniman rad u komunikaciji političkog i javnog sektora. U kategoriji Krizno komuniciranje u javnom sektoru (Crisis Management/Public Sector/Public Affairs) plasirala se s komunikacijskom podrškom Udruzi hrvatskih sudaca, što je bio jedan od najzahtjevnijih projekata koje je Manjgura provela posljednjih godina. U kvalitetnom partnerstvu s UHS-om rezultat je najveće (i zasluženo), povećanje sudačkih plaća u novijoj povijesti. Svečana dodjela nagrade Polaris održat će se u Londonu 21. lipnja 2024.

Sada dolaze i treće i četvrto finale ove godine - za nagradu IPRA GWA, poznatu i kao svojevrsni PR Oscar, ujedno najstarije svjetsko natjecanje u području odnosa s javnošću, i to za oba već spomenuta rada – Vuka s Wall Streeta i Udrugu hrvatskih sudaca.

Finalno žiriranje ovogodišnje prestižne nagrade u području odnosa s javnošću – IPRA GWA (International Public Relations Association Golden World Awards) prvi put će se održati u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu, a Hotel Esplanade će od 3. do 5. srpnja 2024. postati središte okupljanja vrhunskih stručnjaka za odnose s javnošću iz cijeloga svijeta. Domaćin ovog značajnog događaja u svijetu komunikacija ove godine je Manjgura, čiji osnivač i direktor Krešimir Macan sudjeluje i kao član žirija IPRA GWA.

14. lipanj 2024 09:19