StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetREKORDAN DAN I NOVE MJERE

| KRUNOSLAV CAPAK - Od petka ugostiteljski objekti rade samo do ponoći, nećemo na slovensku crvenu listu

Piše Jutarnji list
13. kolovoza 2020. - 17:42
Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak otkrio je da od petka na snagu stupa nova mjera: ograničenje rada klubova i kafića, pa će ugostiteljski obrti raditi samo do ponoći, piše Dnevnik.hr, a prenosi Jutarnji list.

'Jučer smo objavili da epidemiolšoka služba sa sanitarnom inpsekcijom ima mogućnost privremeno zavoriti klub, a danas je stožer donio odluku koja će na snagu stupiti sutra i vrijediti idućih 10 dana o ograničenju radnog vremena noćnih klubova, barova, kafića', objasnio je Capak i dodao da klubovni neće moći raditi nakon ponoći.

'Moram istaknuti vezanih nekoliko činjenica o ovih 180 novozaraženih. To je još mlađa dobna skupina nego jučer, u prosjeku 31 godina. Većina njih se može povezati s okupljanjima na Jadranskoj obali', kazao je Capak i dodao da će nadležne inspekcije nastavljati kontrolirati rad ugostiteljskih obrta.

'Što se tiče Slovenije, ne idemo na crvenu listu. Razgovarali smo danas s odgovornima za epidemiološku situaciju u Sloveniji', kazao je Capak za Dnevnik.hr, a prenosi Jutarnji list.
24. travanj 2024 22:26