StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetREAKCIJA NOGOMETAŠA

Duje Ćaleta-Car za ‘Slobodnu‘: ‘Supruga ne odlučuje o mojoj karijeri! Odluke o svojoj sportskoj budućnosti donosim isključivo sam‘

Piše SLOBODNA DALMACIJA
1. rujna 2021. - 21:44

Francuski mediji danas su objavili kako je naš reprezentativac Duje Ćaleta-Car (24) odbio engleski Wolverhampton koji je za njega navodno nudio Marseilleu 18 milijuna eura te kako je glavnu riječ u toj odluci imala njegova supruga, pravnica Adriana Đurđević (29), jer se nije htjela preseliti s Azurne obale u predgrađe Birminghama gdje je klima drugačija nego na Mediteranu, donosi Slobodna Dalmacija.

Tijekom dana kontaktirali smo Duju koji nam je opovrgnuo natpise francuskog lista Le Provence.

- Odluke o svojoj sportskoj budućnosti donosim isključivo sam u dogovoru s menadžerom. Ne vidim razlog zašto se u sve upliće moju suprugu koja nema nikakve veze s tim. Zamolio bih za malo razumijevanja u našim prvim zajedničkim danima s tek rođenim djetetom, kazao nam je mladi Šibenčanin.

Hrvatski branič u Olympique Marseille došao je prije tri godine iz Salzburga uz odštetu od 19 milijuna eura i od tada je odigrao 91 utakmicu.

Za Hrvatsku je zabilježio 16 nastupa, a na Euru je bio prvotimac na dvije utakmice. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 25 milijuna eura. 

Duje i Adriana nedavno su prvi put postali roditelji i sinu su dali ime Mauro.  Vjenčali su se krajem svibnja u Adrianinom rodnom Dubrovniku nakon četiri godine veze, donosi Slobodna Dalmacija.

19. travanj 2024 15:19