StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetTko koliko može...

Dobri ljudi, Suzanina obitelj hitno treba pomoć, snašle su ih teške nevolje: 30-godišnja majka troje djece bori se s karcinomom, primanja su im nikakva, a sada ostaju i bez stana

Piše Joško Dadić/sd
5. travnja 2022. - 18:27

Ja sam Suzana Kralj Šečić, imam tri sina, od pet, četiri godine i deset mjeseci. Bolujem od karcinoma štitnjače i metastaze vrata. Potrebna nam je pomoć u hrani i higijenskim potrepštinama – ovako je svoju priču iz Zagreba započela 30-godišnja majka koja sa suprugom i troje djece živi u Sesvetama nadaleko glavnog grada, donosi Slobodna Dalmacija.

Tridesetogodišnja majka ima još astmu, kao i problema s kralježnicom.

– U Zagrebu smo od Grada dobili stan na korištenje na pet godina. I sada ga do kraja travnja moramo napustiti, pa molimo ljude dobre volje da nam se pomogne sa smještajem – kaže nam Suzana.

Dodaje:

– Živimo od moje invalidnine od 600 kuna i statusa roditelj odgajatelj koji će se mi se uskoro ukinuti, točnije od 1. svibnja. Zato molim sve ljude dobra volje da nam se pomogne koliko tko može. Očajna sam i moramo na cestu s troje djece. Nemamo kuda molim vas, i vjeruje da ima ljudi dobrog srca koji će nam pomoći, Jako nam je teško – kaže nam Suzana.

Djeca im se zovu Dominik, Damjan, a desetomjesečna beba također Nedžad.

– Nadam se da javnost neće imati predrasuda. Vjerujem u drage Splićane i sve ostale ljude koji će nam pomoći – ističe Suzana.

Pitamo je pada li joj napamet što joj točno treba?

– Za bebu mi trebaju pelene broj 6 i Bebimil 3 – za kraj će Suzana,te zaključuje pozdravom:

– Bog blagoslovio Vas i Vašu obitelj, a iskreno se nad am i da će ova objava pomoći i našoj obitelji – za kraj će Suzana, koji nam je ostavila broj računa sina Dominika, jer su odrasli iz obitelji svi u dugotrajnoj blokadi.

Možete se javiti i na mobitel

Svi zainteresirani mogu se javiti i na broj mobitela Suzana Kralj Šečić: 095 579 2010

09. lipanj 2024 06:26