StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetnogomet i politika

Dalićeva posveta pobjede nad Brazilom uzburkala duhove u Hrvatskoj, ali i u regiji. Arsen Bauk: ‘Rezultati mu daju kredit da može nekad reći nešto s čime se netko drugi ne slaže‘

Piše PSD
12. prosinca 2022. - 14:13

Uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije, posebno pobjeda protiv Brazila, dotaknuo je mnoge građane, ne samo iz Hrvatske.

I izjava izbornika Zlatka Dalića da je pobjedu protiv Brazila posvetio hrvatskim braniteljima izazvala je reakcije u Hrvatskoj i u susjedstvu.

Na nju se osvrnuo i SDP-ov saborski zastupnik Arsen Bauk.

"Neki problematiziraju, ali to je njihova pobjeda, mogu je posvetiti kome hoće. Vjerujem da su je posvetili svim građanima, Hrvatima širom svijeta i svima koji će sutra navijati za Hrvatsku, neovisno otkud su, iz našeg istočnog, južnog, sjevernog susjedstva ili još dalje. Što se tiče njegovih stavova i načina na koji to komunicira, neću o tome. Ušao bih u sferu politike. Rezultati mu daju kredit da može nekad reći nešto s čime se netko drugi ne slaže", rekao je Bauk o izborniku i njegovoj izjavi, piše N1.

image

Zlatko Dalić uznemirenost postiže taktikom, ali i izajavam

Tom Dubravec/Cropix

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom i izbornikom nalaze se nove utakmice i nove izjave. Vidjet ćemo kakve će one biti, koliko će ući u sferu politike.

30. travanj 2024 09:44