StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetIvana Paradžiković

Bivša voditeljica Nove TV na Jadranu umalo doživjela udes: ‘Trenutak pribranosti spasio me šest mjeseci Firula!‘

Piše Scena SD
8. rujna 2023. - 22:05

Bivša urednica i voditeljica emisije "Provjereno" Ivana Paradžiković napisala je na društvenim mrežama kako neodgovorni vozači na cesti i u prometu mogu dovesti do tragedije čemu je osobno svjedočila dok se vozila na motoru.

-  Trenutak. Sekunda samo…i sve je gotovo. U zavoju, na magistrali, dok smo skretali lijevo, jedan od tri automobila iza nas, odlučio nas je preticati. U zavoju, preko pune crte. Trenutak pribranosti nas je spasio od šest mjeseci Firula, u najboljem slučaju. U najgorem, ne želim ni pomišljati. Vozaču srebrne škode fabije, dubrovačkih registracija, hvala na podsjetniku koliko je sve krhko. Budite dobri prema sebi i jedni prema drugima. Nikada ne znaš kad je tvoj dan - napisala je.

U komentaru ispod objave dobila je savjet koju bi bilo dobro opremu imati prilikom vožnje na motoru. 

- Najbolje je nositi cijelu zaštitnu opremu (oblačiti se za pad, ne za vožnju kako bi rekli) koliko god vruće bilo, kaciga će vam spasiti glavu, no ne i najveći organ (kožu) te ono ispod njega. Naravno ovisi koliko brzo idete ali bolje biti siguran. Samo prijateljski savjet za sve - napisao joj je jedan od pratitelja.

28. travanj 2024 22:27