StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetFINALE PREDSJEDNIČKIH IZBORA

BAČIĆ - FRANKOVIĆ - DOBROSLAVIĆ Evo zašto ćemo glasovati za Kolindu Grabar Kitarović

Piše PSD.
3. siječnja 2020. - 13:08
BRANKO BAČIĆ, PREDSJEDNIK ŽO HDZ-a DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE

S Kolindom Grabar Kitarović nastavljamo graditi Hrvatsku kakvu zaslužujemo

Svoj glas ću dati Kolindi Grabar Kitarović jer je bolji kandidat, jer je kao predsjednica RH i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH u svom mandatu ispunila zadaće koje su joj Ustavom Republike Hrvatske utvrđene! I prije svega jer je kao predsjednica Republike Hrvatske dala izniman doprinos u zaštiti nacionalnih interesa i inicijativama za demografsku obnovu Hrvatske!

Nadalje, kao vrhovna zapovjednica vratila dignitet Hrvatskoj vojsci i dostojanstvo hrvatskom vojniku i vratila Hrvatsku vojsku u Vukovar, Sinj, Ploče, Varaždin i Pulu!

Svoj glas dati ću Kolindi Grabar Kitarović jer je kao predsjednica RH sukreirala vanjsku politiku prema kojoj je međunarodni položaj Hrvatske na najvišoj je razini od uspostave naše samostalnosti! I svakako, svoj glad dati ću Kolindi Grabar Kitarović jer je kao predsjednica RH svojim odlukama u proteklih pet godina uspjela uspostaviti usklađeno djelovanje svih sastavnica državne vlasti!

Zaključno, svoj glas ću dati Kolindi Grabar Kitarović jer je kao predsjednica RH svojim radom, pristupom i ponašanjem na međunarodnim političkim, gospodarskim kulturnim događanjima i sportskim natjecanjima iznimno uspješno promovirala Republiku Hrvatsku i time postala hrvatski brend na globalnoj razini!

Svoj glas neću dati Zoranu Milanoviću, ne samo iz razloga jer je prema njemu Hrvatska slučajna država, ne samo zato što su u koloni sjećanja u Vukovaru nepristojni ljudi, ne samo iz razloga, kako kaže, da se u Kninu na Dan pobjede ne slavi Oluja nego uspomena na SAO Krajinu! Već, prije svega, jer neuspješan premijer ne može biti uspješan predsjednik! Jer nas je zadužio više od 70 milijardi kuna, a niti jednog se projekta Vlade iz njegova mandata ne možemo prisjetiti! Mi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji pamtimo njegov premijerski mandat. Ne po dobru!

Po njemu su Veliki i Mali škoj u Malostonskom zaljevu, dva kamena oko kojih se ozbiljne države ne prepiru, pa ih valjda možemo prepustiti susjednoj državi??? Pelješki most je, po Zoranu Milanoviću i njegovoj Vladi, trebao naći supstitut u trajektnoj vezi Komarna - Brijesta??? Trasa autoceste do Dubrovnika, kako je utvrdio u Cavtatu, a poslije i na konferenciji u Berlinu, nije opravdana kroz hrvatski teritorij, kako je to u svim našim prostorno-planskim dokumentima ucrtano, već kroz teritorij Bosne i Hercegovine???

Takvu politiku i takav odnos prema Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji ne možemo i nećemo podržati! Zato nastavimo put koji smo započeli! Nastavimo graditi Hrvatsku koju želimo i zaslužujemo! I glasujmo za Kolindu Grabar Kitarović!


MATO FRANKOVIĆ, PREDSJEDNIK GO HDZ-a DUBROVNIKA

Zaokružite broj 2, dosta je podjela na Mi ili Oni


Pozivam sugrađane da u nedjelju, 5.siječnja, izađu na izbore. Osobno smatram kako je Hrvatskoj dosta podjela. Dosta je dijeljenja na Mi ili Oni, to je ono što je obilježilo premijerski mandat Zorana Milanovića.
Smatram da je važno da Hrvatski predsjednik poštuje žrtvu Vukovara, da poštuje simbol pobjede u Domovinskom ratu Oluju i da iskazuje poštovanje nepokorenom Gradu Dubrovniku. Sve to je u svom mandatu radila Kolinda Grabar Kitarović.
Stoga, pozivajući sugrađane da izađu na izbore, pozivam ih da zaokruže broj 2, jer Kolinda Grabar Kitarović jamči stabilnost i nastavak pozicioniranja Republike Hrvatske kao važnog faktora stabilnosti ne samo na Europskom nego i na međunarodnom planu.



NIKOLA DOBROSLAVIĆ, DUBROVAČKO-NERETVANSKI ŽUPAN

Biram Kolindu Grabar Kitarović kao jamstvo stabilnosti


Kolinda Grabar Kitarović zaslužuje novi mandat iz više razloga. Ponajprije stoga što je svoj prvi mandat odradila odlično, uspješno je predstavljala Hrvatsku, imala odlične odnose s državnicima iz cijeloga svijeta što je iznimno važno za našu državu. Skupa s Vladom radila je na pozicioniranju Hrvatske u Srednjoj Europi, gdje i pripadamo, a ne na tzv. Zapadnom Balkanu. Kao vrhovna zapovjednica zaslužna je za vraćanje digniteta Hrvatskoj vojsci. Nadalje, ona ima kvalitete za okupljanje, a ne razdvajanje što mora imati hrvatski predsjednik/predsjednica.
To nema njen protukandidat Milanović, on dijeli i svađa, što si ne možemo dopustiti. Sjetimo se samo kako nas je zbog "Lex Perković" posvadio s Njemačkom i Angelom Merkel. Na čelu Vlade nije razumio i opstruirao je sva tri strateška cilja ove Županije: Bio je protiv Pelješkog mosta, bio je protiv statusa županije i za regiju sa sjedištem u Splitu, kao i protiv autoceste do Dubrovnika. Njegov plan bio je da putujemo prema Zagrebu slikovito rečeno preko Trebinja. Zato ne može dobiti naš glas, naš glas ide Kolindi Grabar Kitarović, ona zaslužuje još jedan petogodišnji mandat.





 
02. svibanj 2024 08:19