StoryEditorOCM
Crna kronikaOpsadno stanje

Traje velika potraga za napadačem na mladog policajca, gužve su iz smjera zaleđa prema Solinu. Policija dobila dojavu da je bio u krugu splitske bolnice, gradom odjekuju sirene

Piše dv
30. studenog 2022. - 16:43

Novije: 

I dalje očito traje velika potraga za napadačem na mladog policajca, budući da je kolona na staroj cesti Solin - Klis u 17.40 sati još prisutna, ide se malo po malo, donosi Slobodna Dalmacija.

Policijska patrola je i dalje na terenu, malo poviše velikog raskrižja na Bilankuši, na takozvanom trokutu, dijelu gdje se križaju ceste iz pravca Kaštela, Splita i Klisa.

Pregledavaju se vozila, ljudi strpljivo čekaju znajući vjerojatno o čemu je riječ. Veća je nekako, čini nam se, gužva iz smjera Dugopolja, odnosno Klisa, nego iz Splita, na prilaznim i ostalim cestama nije velika gužva.

----

Građani nam javljaju da nema više kolona iz smjera Splita prema Solinu, ali prema Google Trafficu gužve su i dalje velike na području Klisa, te na prilazima Solinu iz smjera zaleđa. 

image

Google Traffic

image

Google Traffic

-----

Nakon noćašnjeg napada na policajca kojeg je automobilom izveo Ivan Božić, rođen 1993. godine, policijski službenici su u velikoj akciji traženja napadača.

image

Pregledavaju se čak i autobusi

Jakov Prkić/Cropix

Blokirali su tako i staru cestu prema Klisu, pregledavaju se automobili i autobusi, tako da se stvorila velika gužva na toj dionici ceste, a kolona se proteže od tunela Klis-Grlo do Croduxove benzinske pume.

image

Blokiran je dobar dio Solina i prilaznih cesta, kao i Klis, Dugopolje... 

Google

Čitatelji nam javljaju da je praktički cijeli Solin blokiran, a potraga se sigurno neće okončati dok se osumnjičeni Božić ne privede, a tako nešto dao je najaviti i ministar Božinović.

Kako to sve izgleda možete vidjeti na fotografijama i videu s lica mjesta.

image

Policija zaustavlja i kontrolira automobile

Jakov Prkić/Cropix
image

Policija zaustavlja i kontrolira automobile

Jakov Prkić/Cropix
image

Policija zaustavlja i kontrolira automobile

Jakov Prkić/Cropix

Policija je, kako neslužbeno doznajemo, dobila i dojavu da se napadač nalazi u splitskoj bolnici. Javili su nam se i građani, naveli su da su Firule pune ‘obične‘ i specijalne policije.

Neki izvori navode da je bio u krugu bolnice, ali službene potvrde nema. 

I Splitom i Solinom odjekuju sirene, policija svaku dojavu provjerava. 

24. travanj 2024 22:19