StoryEditorOCM
Crna kronikaU OČEKIVANJU PRIVOĐENJA OSUMNJIČENOG

Što se sinoć događalo na Kantafigu u Šipanskoj ulici

Piše dv
8. travnja 2023. - 10:48

Danas se očekuje privođenje osumnjičenog počinitelja stravičnog ubojstva  koje se jučer dogodilo u Dubrovniku u Šipanskoj ulici.  Naime, jučer poslije podne oko  17.20 sati  u obiteljskoj kući na Kantafigu pronađeno je tijelo starije muške osobe. Policija je uhitila jednu osobu, a prema neslužbenim  podacima riječ je  o sinu (40) koji je iz puške ubio oca (83), a koji se u tom trenutku nalazio u krevetu.  Kako neslužbeno doznajemo sin  je u teško i već duže vrijeme nepokretnog oca pucao iz lovačke puške  i u njega ispalio dva metka, jedan u glavu, a drugi u gornji dio tijela. Oružje je pronađeno ispred obiteljske kuće. 

Nakon ubojstva sin je osobno pozvao policiju i priznao zločin nakon čega je uhićen i privedn u prostorije Policijske postaje Dubrovnik, odnono su vila Palmu.  Kako doznajemo, majka ubojice je u šoku te nije u mogućnosti davati nikakve izjave o događaju.

Počinitelj je od ranije poznat policiji zbog narkotika međutim nije utvrđeno je li ovaj slučaj brutalnog obiteljskog nasilja povezan s narkoticima.  Također doznajmo kako je susjedstvo strahovalo od nepredvidivih i često agesivnih postupaka sina koji je jučer ubio oca. 

Privođenje se očekuje do večernjih sati, a osumnjičeni će prvo biti priveden državnom odvjetniku koji će, kako se očekuje, od suca istrage zatražiti određivanje 30-dnevni istražni zatvor. 

02. srpanj 2024 05:29