StoryEditorOCM
Crna kronikaPOLICIJSKO IZVJEŠĆE

Najveća koncentracija alkohola kod vozača zabilježena je u Metkoviću

Piše dv
14. ožujka 2022. - 11:59
Sibenik, 030419. Na podrucju svih policijskih uprava u Hrvatskoj danas se provodi cjelodnevni nadzor kretanja brzine vozila. Akcija se provodi temeljem Plana organizacije TISPOL- mreze prometnih policija drzava Europe, 24-satni nadzor brzine na podrucju cijele RH i u preko 20 drzava clanica TISPOL-a. Brzina se mjeri u velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima, izvan naselja i na autocestama.Niksa Stipanicev/Cropix

Najveća koncentracija alkohola od 1,41 g/kg izmjerena je u ranim jutarnjim satima, 13. ožujka, 27-godišnjaku koji je s osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka u Metkoviću, u ulici Ivana Gundulića, počinio prekršaje nepropisnog skretanja, vožnje u suprotnom smjeru i nepoštivanja znaka službene osobe.

Vozač je isključen iz prometa, zadržan u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te mu je izdan obavezni prekršajni nalog u iznosu od 10.380,00 kuna. Također, izdana mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseca.

27. travanj 2024 17:12