StoryEditorOCM
Crna kronikaKRAĐA U DOLINI NERETVE |

KAZNENE PRIJAVE MLADIĆIMA KOJI SU UKRALI 18.500 KUNA Prijavljena i djevojka koja je skrivala dio ukradenog novca

Piše Ahmet Kalajdžić
1. prosinca 2020. - 10:59
Brzom i učinkovitom akcijom inspektora Kriminalističke policije PU dubrovačko- neretvanske u Metkoviću su otkriveni počinitelj idrske krađe novca.

Naime, nakon što je prošle srijede 25. studenog, na predjelu Crepina u Metkoviću, iz kamiona marke "Iveco" koji je bio parkiran u dvorištu obiteljske kuće, ukradeno 18.500 kuna, vlasnik (37) je krađu prijavio Policijskoj postaji Metković. Spomenutim je kriminalističkim istraživanjem ubrzo utvrđena osnovana sumnja da su navedenu krađu počinila dvojica metkovskih mladića stari 23 i 28 godina.

Policijaj je izvijestila da je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako su osumnjičenicu tijekom noći između srijede i četvrtka 24./25. studenog iz nezaključanog kamiona parkiranog iza obiteljske kuće oštećenog vlasmika ukrali spomenuti novčani iznos, koji se nalazio odložen u pretincu kamiona.

Zbog činjenice da je znala za krađu, ali stoga što je dio ukradenog novca skrivala kod sebe , kazneno je prijavljena i Metkovka (26) i to za počinjeno kazneno djelo prikrivanja.

Dio niovca koji je pronađen kpod djevojske je oduzet, aali preostali novac još nije pronađen i nije poznato je li već i potrošen.
Zbog svega navedenoga policija je protiv osumnjičenih podnijela kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Metkoviuću, a do okončanja pravosudne istrage i početka sudskog postupka osumnjičenici će se braniti sa slobode.
17. travanj 2024 20:47