StoryEditorOCM
VaterpoloPRVI TURNIR SKUPINE ‘A‘ DRUGOG RAZREDA

Kapekaši u Regionalnoj ligi, trener Zoran Mustur: ‘Nisam nezadovoljan ni s onim što smo pokazali protiv Primorja, ni sad protiv Cattara‘

Piše Tonči Vlašić
19. studenog 2021. - 11:40

KPK je poražen od Cattara u 2. kolu na prvom turniru skupine 'A' drugog razreda Regionalne lige, koji se igra u Rijeci. Crnogorski sastav je bio bolji s 12:10, te je on, a ne KPK stigao do prvih bodova. Oba sastava su poražena na startu. KPK od domaćina, Primorje EB, s 13:7, a Cattaro od Valisa iz Valjeva s 13:10. 

Pod vodstvom Zorana Mustura KPK je protiv Cattara igrao u sastavu: Davor Skokandić, Ante Radovanović, Marijan Duhović, Marin Ban (3), Domagoj Čale, Vid Borovina, Srđan Antonijević (5), Toni Knežević (1), Petar Tedeschi (1), Danijel Caktaš, Franko Fabris, Vinko Fabris, Jakov Bakarić i Vinko Radovanović.

- Nisam nezadovoljan ni s onim što smo pokazali protiv Primorja, ni sad protiv Cattara. Nama su ove utakmice u prvom redu prilika da se uigramo, na okupu smo, a što nismo bili u proteklom razdoblju jer 'živimo', dio u Korčuli, dio u Dubrovniku, i dio u Splitu. Kažem, obje utakmice smo odigrali više nego korektno. Nismo kompletni. U ovom prvom dijelu sezone ne možemo računati na Borisa Letice, nema sad ni Marina Čumbelića, koji je ozlijeđen. S druge strane Cattaro ima pet juniorskih reprezentativaca Crne Gore, te Marka Mršića koji je već na spisku seniorske reprezentacije. Unatoč tome smo bili tu, alpari - rekao je Mustur.

KPK ovog petka još igra protiv Medveščaka (17 sati), dok u subotu, 20. studenog, igra protiv Valisa, a zatim u nedjelju, 21. studenog, u zadnjem kolu protiv Naisa iz Niša.

20. travanj 2024 03:00