StoryEditorOCM
TenisTURNIR U FRANCUSKOJ |

TKO JE REKA DA ANA NEĆE DOBIT JANI Dubrovkinja u četvrtfinalu turnira u Reimsu: ‘Odigrala sam i danas dobar meč‘

Piše Tonči Vlašić
22. listopada 2020. - 16:52
Ana Konjuh je u četvrtfinalu turnira u Remisu. Nakon što je na startu izbacila prvu nositeljicu, nekoć 15. tenisačicu svijeta, a sad 109., Kaia Kanepi, 24 sata poslije svladala je Mađaricu Reka Luca Jani sa 6:4 i 6:2.

Meč je Ana otvorila s dva breaka, povela sa 4:0. Dozvolila Mađarici da u šestom gemu prvog seta napravi break, ali ne i drugi, a u drugom setu opet dva breaka 22-godišnje Dubrovkinje, koja je nakon sat i 9 minuta igre izborila prvu meč loptu, koju nije iskoristila, ali jest dvije minute poslije drugu.

- Sretna sam zbog nove pobjede. Bio je teži meč dan prije. Očekivano, s obzirom kako sam jučer igrala protiv Kanpei, prve nositeljice, bolje igračice od Jani. Odigrala sam i danas dobar meč. Prvi set sam trebala lakše dobiti, ali sam napravila nekoliko grešaka, srećom, pogodila sam kad je bilo najvažnije. Opet sam dobro servirala. Na ovoj podlozi njoj je to bio problem vratiti - rekla je Ana, koju sutra u četvrtfinalu čeka 31-godišnja Turkinja Cagla Buyukakcay, osma nositeljica 25.000 američkih dolara vrijednog turnira.

- Za razliku od Mađarice, Turkinju znam. Igrale smo u FED Cupu - dodala je Ana. 
19. travanj 2024 14:52