StoryEditorOCM
TenisDOMAĆINU NASLOV |

PRVO EKIPNO PRVENSTVO DALMACIJE DO 10 GODINA Mališani Raguse, Polina, Kristia, Elena, Leon, Ivica i Dani, vratili se iz Splita s pokalom

Piše Tonči Vlašić
4. listopada 2021. - 12:30

Polina Car, Kristia Polanda, Elena Lasić, Leon Grubišić, Ivica Barović i Dani Duraković, mali tenisači Raguse, vratili su se s pokalom za treće mjestio s prvog ekipnog prvenstva Dalmacije za uzrast do 10 godina, koje je održano u Splitu.

U skupini je Ragusa pod vodstvom trenera Pera Barovića bila druga, dobila je gradskog rivala Dubrovnika s 5:2, a izgubila sa 4:3 od Resnika, koji je istim rezultatom u skupini svladao i Dubrovnik, koji je vodio s 3:1 nakon četiri pojedinačna meča, ali nije uspio dobiti niti jedan od tri para (dječaci, djevojčice, te mix).

image
Lorenzo Butigan (Dubrovnik)
Tonči Vlašić

Dubrovnik, koji je pod vodstvom trenera Maria Jarka igrao u sastavu Lorenzo Butigan, Pavle Beribaka, Dora Kristić, Anđela Takač, Asja Đanković i Josip Ivanković, na kraju je kao treći u skupini igrao za peto mjesto, te bio uspješniji sa 6:1 od Dalmacijacementa iz Solina, sastava koji je bio treći u drugoj skupini.

Ragusa je zauzevši drugo mjesto u skupini igrala u polufinalu protv Splita, pobjednik druge skupine, te izgubila s 5:2, a zatim u meču treće mjesto dobila s 5:2 Zadar 08, koji je bio drugi u drugoj skupini, a koji je u polufinalu izgubio sa 6:1 od Resnika. U finalu je Split dobio Resnik sa 7:0.

image
Njihov je pokal za treće mjesto na prvom ekipnom prvenstvu Dalmacije za uzrast do 10 godina - stoje: Polina Car, Kristia Polanda, Elena Lasić, a čuče: Leon Grubišić, Ivica Barović i Dani Duraković
19. travanj 2024 16:18