StoryEditorOCM
TenisTRADICIONALNI TURNIR |

ZAVRŠEN MEMORIJAL ‘ĐURO BOKUN‘ U UVALI LAPAD Jučer Anamaria Zorić, danas Frano Sučić

Piše Tonči Vlašić
20. listopada 2020. - 12:24
Nakon četiri dana igranja zaključen je na terenima u Uvali Lapad tradicionalni Memorijalni turnir 'Đuro Bokun' za uzrast do 14 godina, koji se igra u spomen na tenisača Dubrovnika, koji je poginuo u jednom od najžešćih granatiranja na grad. Bilo je to prije gotovo 29 godina, u studenom 1991. godine. Đuro Bokun je imao samo 11 godina.

Marjan Pančevski, vrhovni sudac turnira, upisao je nakon više od sata igre u zapisnik turnira rezultat finala dječaka: Darko Makjanić (4/Split) – Frano Sučić (3/Stobreč) 3:6, 0:6 nakon čega je Senko Glavinić, tajnik Tenis kluba Dubrovnik, organizatora turnira, uručio pokale.

image
Darko Makjanić (Split) foto: Tonči Vlašić

image
Frano Sučić (Stobreč) foto: Tonči Vlašić


Finale parova se na kraju nije igralo. Luka Kardum i Andres Mazzucchelli, članovi Dalmacijacementa, su predali meč, te je Sučić podigao još jedan pobjednički pokal, koji je izborio u paru sa Stjepanom Bogdanom, članom Raguse.

Podsjetnik, dan prije su nastup zaključile djevojčice. Anamaria Zorić, Dubrovkinja, koja sad nastupa za Tenis klub Vulpes iz Zagreba, obranila je naslov pobjednice, dok su turnir parova osvojile Tara Šušnjar i Lea Radošević, članice Dalmacijacementa.

Ovogodišnji Memorijal okupio je 21 dječaka i 13 djevojčica.
24. travanj 2024 07:20