StoryEditorOCM
TenisBRAVO |

DUBROVKINJA U POLUFINALU TURNIRA PRVOG RANGA Lucija Ćirić Bagarić odigrala najbolji meč na turniru, te ušla u TOP 60 najboljih juniorki svijeta

Piše Tonči Vlašić
26. kolovoza 2021. - 18:22

Nova lijepa vijest stiže iz Marylanda, pokraj Washingtona, predgrađa glavnog grada SAD-a. Lucija Ćirić Bagarić je napravila korak naprijed u singlu, i ne samo u singlu, i ne samo na turniru. Redom, izborila je polufinale singla, dok je u parovima stigla na korak do istog. Kad se zna da je to uspjela na turniru prvog ranga, College Parku, ne čudi što je napravila i korak naprijed na svjetskoj rang listi, i ne samo jedan, nekoliko. Prvi put je u TOP 60 najboljih juniorki svijeta.

Lucija je u singlu nakon tri Amerikanke svladala u College Parku Južnoafrikanku Gabriellu Broadfoot. Četvrtfinale je dobila sa 6:4 i 6:2, bilo je to, izvješća govore, najbolje izdanje 17-godišnje Dubrovkinje na turniru.

Bilo je bez greške (opet) i u paru sa Čehinjom Brendom Fruhvirtovom. Njih dvije ostvarile su u Marylandu dvije pobjede za prolaz u četvrtfinale, a zanimljivo, Fruhvirtova će biti suparnica Luciji u polufinalu singla, petom pojedinačnom meču u College Parku.

23. travanj 2024 18:14