StoryEditorOCM
TenisFRANCUSKA |

DUBROVKINJA OSTVARILA JOŠ JEDNU POBJEDU U REMISU Ana Konjuh u polufinalu: ‘Vodila sam igru‘

Piše Tonči Vlašić
23. listopada 2020. - 14:28
Ana Konjuh je u polufinalu turnira u Remisu. Ostvarila je u 48 sati i treću pobjedu. Sve je počelo izbacivanjem prve nositeljice, nekoć 15. tenisačice svijeta, a sad 109., Kaia Kanepi. Zatim je dobila Mađaricu Reka Luca Jani, a sad Turkinju Caglu Buyukakcay, osmu nositeljicu 25.000 američkih dolara vrijednog turnira.

Konjuh - Buyukakcay 7:6 (2) i 6:4 nakon sat i 42 minute igre.

- Bilo je gusto. Izgubila sam od nje dva puta u FED Cupu. Očekivano, budući smo već igrale, znala sam kako će biti dosta, dosta izmjena. Bilo je grešaka s moje strane jer da nije meč bi trajao kraće. Vodila sam igru. Uglavnom, u polufinalu sam, te sam zadovoljana. Trener ne toliko s igrom, ali vjerujem kako će i to biti bolje - rekla je Ana, koju u polufinalu čeka Liudmila Samsonova, 21-godišnja Ruskinja, 129. tenisačica svijeta, koja je u ulozi treće nositeljice turnira.

- Nismo bile suparnice. Gledala sam njezine rezultate. Baš su dobri. Idemo se sad spremit za polufinale - rekla je 22-godišnja dubrovačka tenisačica, koja je dobila deset od jedanaest mečeva, s prvih pet osvojila je Zagreb Ladies Open, prvi turnir na kojem je nastupila nakon 19 mjeseci izbivanja s terena.
19. travanj 2024 20:00