StoryEditorOCM
TenisUZRAST DO 10 GODINA |

DUBROVAČKI KVARTET IZBORIO NASTUP NA REGIONALNOM MASTERSU Polina Car, Dora Kristić, Lorenzo Butigan i Dani Duraković idu u Split

Piše Tonči Vlašić
7. rujna 2021. - 12:45

Kvalifikacije su završene, odigrano je trinaest turnira u regiji Dalmacija, nakon čega su se u obzir uzimala četiri najbolja rezultata. Na kraju, kad se podvukla crta, 16 najuspješnijih djevojčica i isto toliko dječaka izborilo je nastup na Regionalnom Mastersu.

Među 16 najboljih djevojčica su dvije dubrovačke tenisačice, Polina Car iz Tenis kluba Ragusa i Dora Kristić iz Tenis klub Dubrovnik. I dvoje dubrovačkih tenisača će na Regionalni Maesters, i to su uspjeli izboriti Lorenzo Butigan iz Tenis kluba Dubrovnik i Dani Duraković iz Tenis kluba Ragusa.

image
Lorenzo Butigan (Dubrovnik)
Tonči Vlašić

Car je četvrta u ukupnom poretku, Butigan treći, dok Kristić i Durakovič sa 16. pozicije kreću u lov na državni Masters. Prva rezerva kod dječaka je Ivica Barović iz Tenis kluba Ragusa, koji je zauzeo 17. mjesto. Dosta više bodova je u igri na Mastersu u odnosu na kvalifikacijske turnire, bodovi s Regionalnog Mastersa zbrojit će se s bodovima prenesenim iz kvalifikacija nakon čega će se znati kojih osam najboljih u obje konkurencije idu na završni turnir prvenstva Hrvatske.

Rabac je domaćin državnog Mastersa 9. i 10. listopada, dok se Regionalni Masters igra sad, 11. i 12. rujna na splitskim Firulama u organizaciji Tenis kluba Split 1950.

24. travanj 2024 03:43