StoryEditorOCM
TenisUZRAST DO 14 GODINA |

DUBROVAČKA DJEČICA BEZ GREŠKE Ragusa nadigrala Dalmacijacement, te stigla na korak do završnog turnira ekipnog prvenstva Hrvatske

Piše Tonči Vlašić
24. kolovoza 2021. - 14:01
Tenis klub Ragusa slavi pobjedu protiv Dalmacijacementa – stoje, s lijeva: Pero Barović, Ana Petković, Karla Bakalar, Petra Svetac, Petra Šanje, Paolo Pavlinović, čuče: Mateo Jerković, Tonko Lončarica, Ante Kačić, Luka Ruso i Luka JarakTonči Vlašić

Ragusa je dobila Dalmacijacement iz Solina, ruke su dali Petra Svetac i Mateo Jerković, članovi Tenis kluba Dubrovnik, te je ostvarila baš uvjerljivu pobjedu na terenima u Gospinom polju, te će u petak, 27. kolovoza, pokušati otići još dalje. Dočekat će pobjednika zagrebačke skupine, te ako bude i tad uspješnija, plasirat će se među osam najboljih u Ekipnom prvenstvu Hrvatske za djevojčice i dječake do 14 godina. Finalni turnir se igra krajem rujna u Osijeku.

Već nakon pojedinačnih mečeva, a prije nego su na teren izašli parovi, Ragusa je razvukla osmijeh. Bila je bez greške. Bez izgubljenog seta u šest mečeva! Već tad je osigurala pobjedu, koju su potpisali Ante Kačić, Tonko Lončarica, Luka Jarak, Ana Petković, Karla Bakalar i Petra Svetac.

Parovi su bili ista priča, bez greške ženski par - Ana Petković i Karla Bakalar, bez greške muški par – Tonko Lončarica i Mateo Jerković, kao i mješoviti par - Petra Šanje i Luka Jarak, te je na semaforu upisano čistih 9:0 za ekipu Paola Pavlinovića i Pera Barovića. 

image
Luka Jarak i Petra Šanje
Tonči Vlašić

image
Petra Svetac
Tonči Vlašić

image
Ana Petković
Tonči Vlašić

26. travanj 2024 19:38