StoryEditorOCM
RukometPAKET 24 PREMIJER LIGA |

NIŠTA OD UTAKMICE, A TREBALA JE BITI NA TELEVIZIJI Jedan igrač ‘pozitivan‘, Dubrovnik ne ide u Varaždin

Piše Tonči Vlašić
30. listopada 2020. - 18:09
Jedan igrač Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik je nakon testiranja na COVID 19 pozitivan, nije trenirao u srijedu, u četvrtak se testirao, a osim njega i svi oni koji su bili s njim u kontaktu u utorak na treningu su od danas u izolaciji. Glavna vijest nakon toga danas glasi: RKHM Dubrovnik ne putuje u Varaždin gdje je sutra, posljednjeg dana listopada trebao biti gost Varaždina 1930. u 6. kolu PAKET 24 Premijer lige. Televizija Planet sport je trebala baš tu utakmicu, koja se trebala igrati u varaždinskoj Areni, izravno prenositi.

Varaždin 1930. je lider PAKET 24 Premijer lige. Četiri pobjede i jedan neodlučan rezultat je ostvario u prvih pet kola, bez poraza je, dok je RKHM Dubrovnik na začelju. Izgubio je sve četiri utakmice. Dubrovački rukometaši imaju utakmicu manje. Nisu igrali ni prošli vikend, ali tad iz razloga jer je riječki Zamet, koji je trebao biti njihov gost, 'pao' na testiranju na COVID 19. Sad se to dogodilo i njima. 

Po rasporedu RKHM Dubrovnik bi u srijedu, 11. studenog, trebao u 7. kolu dočekati Bjelovar, a tri dana poslije, u subotu, 14. studenog, odigrati još jednu utakmicu kod kuće, i to 8. kola protiv Spačve iz Vinkovaca. Oba sastava su im izravnio suparnici, kao i Zamet, u borbi za ostanak u najvećem rangu.

Činjenica je kako sad većina igrača RKHM Dubrovnik neće trenirati do pred kraj idućeg tjedna, nekoliko dana prije dolaska Bjelovara... 

SEMAFOR Poredak
1. Varaždin 1930. 9 bodova, 2. Poreč 8 bodova, 3. Sesvete 8 bodova, 4. Gorica (utakmica manje) 7 bodova, 5. Umag 6 bodova, 6. Dubrava (utakmica manje) 4 boda, 7. Zamet (utakmica manje) 2 boda, 8. Spačva Vinkovci 1 bod, 9. Bjelovar 1 bod, 10. RKHM Dubrovnik (utakmica manje) bez boda.
18. travanj 2024 05:57