StoryEditorOCM
OstaloBRIDŽ

Tri tima na završnici Hrvatske ‘B lige u Zadru, dva dubrovačka, jedan iz Župe, koji je bio najbliže cilju?

Piše Tonči Vlašić
23. ožujka 2023. - 22:05

Timovi Split 1 i Dr. Jurica Tomljenović 5 iz Zagreba izborili su prva dva mjesta na završnici Hrvatske ‘B’ lige, koja je održana u Zadru, što im je donijelo plasman u najviši rang natjecanja, Hrvatsku ‘A’ ligu. Među osam najboljih bila su i dva tima Bridž kluba Dubrovnik, Tim Tečajac i Tim Danče, te tim Bridž kluba Astarea.  

Tim Tečajac je na kraju treći, korak kratak za plasman u najveći rang, Tim Astarea je zauzeo četvrto, a Tim Danče šesto mjesto. Pravo nastupa u završnici Hrvatske ‘B’ lige timovi su izborili kroz regionalne kvalifikacije.

Bridž klub Dubrovnik ima svoj tim u najvećem rangu, Tim Dubrovnik (ĐivoTikvica, Ivana Cvjetanović, Ante Mijić, Joško Đilović i Andrija Martić) trenutno je sedmi, te idući vikend igra za ostanak u Hrvatskoj ‘A’ ligi.

Petu godinu za redom imamo predstavnika u najvećem rangu – istaknuli su iz Bridž kluba Dubrovnik.

image

Dubravka Zvrko (Tim Tečajac) i Toni Radić (Tim Danče)

Tonči Vlašić/

Trio s juga

Na završnici Hrvatske ‘B’ lige za Tim Tečajac nastupili su Mario Majstorović, Dubravka Zvrko, Frano Mozara, Iva Strnad, Ivica Obad i Tomislav Mačai, a za Tim Danče Toni Radić, Miho Jančić, Zdenko Stanković, Pavo Handabaka i Ana Čeović. Za Tim Astareu igrali su Stijepo Čubela, Pero Jemo, Srđan Golubović i Vinko Martin Mijoč.

24. travanj 2024 16:50