StoryEditorOCM
OstaloNA MALIM EKRANIMA |

OVOG ČETVRTKA OD 21 SAT NA DRUGOM PROGRAMU HRVATSKE TELEVIZIJE ‘Skrivena strana medalje‘ Mihovila Španje

Piše Tonči Vlašić
3. prosinca 2020. - 13:59
Hoću, mogu, znam – rekao je Mihovil Španja kao četverogodišnji dječak zauvijek obilježen dječjom paralizom. Danas je s ukupno 26 medalja osvojenih na europskim i svjetskim prvenstvima, kao i paraolimpijskim igrama – najtrofejniji sportaš Republike Hrvatske.

Dugometražni dokumentarni film 'Skrivena strana medalje' prvenstveno je priča – od djetinjstva pa do današnjeg dana – u kojoj se on kroz svoja unutarnja razmišljanja osvrće na vrijeme koje je prošlo, ali izražava i svoja mišljenja o situaciji u sportu, o politici oko sporta, o obitelji, kao i o svojim strahovima te moralnim i drugim vrijednostima u koje vjeruje - ostalo je zapisano nakon premijere, koja je bila u ljeto 2017. godine. 

'Skrivena strana medalja' prikazuje jednu vrlo osobnu sudbinu i priču odrastanja i sazrijevanja na način da se svaki gledatelj može identificirati i doživjeti je kao svoju, a tu priču možete pogledati ovog četvrtka, 3. prosinca, od 21 sat na drugom programu Hrvatske televizije, koja je film o životu trofejnog Dubrovčanina odlučila prikazati na Međunarodni dan osoba s invaliditetom.
05. svibanj 2024 05:44