StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Opet je pogodio Dario Marinović, Feldi Eboli lakše diše iako ga do kraja ligaškog dijela čekaju teški ispiti u gostima

Piše Tonči Vlašić
8. ožujka 2024. - 23:32

Dario Marinović je bio strijelac u 11. minuti za vodstvo 2:1 u 7:4 domaćoj pobjedi Feldi Ebolija protiv Sala Consilina u utakmici 24. kola talijanskog prvenstva. Sala Consilina je izravnio suparnik aktualnom prvaku za mjesto u doigravanju za prvaka. Pobjedom se mogla bodovno izjednačiti, a ovako Marinović i ekipa imaju sad 6 bodova više. 

Roma ima 58 bodova i utakmicu manje. Odavno nitko ne sumnja kako će ona biti broj jedan u doigravanju za prvaka. Drugi Genzano ima 45 bodova, treći je Napoli Futsal s 43 boda, četvrta Catania s 41 bodom, zatim Feldi Eboli i L84 (utakmica manje) imaju po 40 bodova, pa Avellino (utakmica manje) i Pesaro po 36 bodova, deveto i deseto mjesto drže Fortitudo Pomezia (utakmica manje) i Sala Consilina s po 34 boda, jedanaesti Came Treviso (utakmica manje) ima 32 boda, itd.

Još je šest kola do kraja. Osam najboljih će u doigravanje za prvaka. Feldi Eboli do kraja ima tri domaća zadatka protiv sastava koji se bore za ostanak (Verona, Mantova i Active Network) i tri gostovanja kod sastava koji se bore za prvaka (Roma, Napoli Futsal i L84).

Marinoviću je ovo bio jedanaesti prvenstveni pogodak ove sezone i drugi je strijelac Feldi Ebolija. 

27. travanj 2024 04:04