StoryEditorOCM
OstaloNAKON ODLUKE VLADE |

NIŠTA OD ZADNJEG KOLA TREĆE HNL - JUG, PRVE ŽNL, .... Evo tko su sportaši koji će igrati i trenirati do Božića, dok ostali neće!

Piše Tonči Vlašić
26. studenog 2020. - 15:18
Igrat će i dalje vaterpolisti Juga, te KPK, zatim rukometaši Dubrovnika i rukometašice Dalmatinke, malonogometaši Squarea, odbojkašice Dubrovnika, košarkašice Raguse, stolnotenisači Libertas Marinkolora, boćari Metkovića, Komolca i Hajduka – i to bi bilo to što se tiče ekipnih loptačkih sportova, najvećeg ranga, koji su iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Nogometni trećeligaši neće ovog vikenda na teren, a trebali su odigrati zadnje kolo prvog dijela (Pločanski Jadran je svoje odigrao, on je ionako trebao biti slobodan zadnje kolo, a u akciju su trebali BŠK Zmaj, GOŠK Dubrovnik 1919., Neretvanac i Neretva), neće ni županijski prvoligaši (zadnje kolo). Malonogometaši Omble prekidaju prvenstvo, košarkaši Dubrovnika, rukometaši Metković Mehanike, boćarski drugoligaši (Postranje, Slaven, Župa dubrovačka)...

Niželigaši, kao i mlađi uzrasti – svi, ne igraju (najmanje) do 21. prosinca, a niti će imati treninge. Trenirat će samo spomenuti iz najvećeg ranga, te sportaši (pojedinci) prve, druge i treće kategorije, a takvih u našoj županiji nema puno.

Naravno, najveći rang će igrati, kao i proteklih nekoliko tjedana, iza zatvorenih vrata. Bez prisustva gledatelja.

Tako je zbog loše epidemiološke situacije u Hrvatskoj, nikad gore, brojke to potvrđuju, odlučila Vlada RH.
27. travanj 2024 06:58