StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

Kako je napisao u poruci Damir Gleđ, tajnik ‘Pitura‘: ‘Koja lijepa subota, tri prvenstvene pobjede!‘

Piše Tonči Vlašić
2. ožujka 2024. - 23:21

Pobjeđujue prva ekipa Libertas Marinkolora, lider je najvećeg ranga, HEP Hrvatske Super lige, i to je i dalje bez poraza, ima 13/0, a u zadnje vrijeme prati je druga ekipa, koja nastupa u drugom razredu, skupini zapad, koja je sad četvrta s omjerom pobjeda i poraza 8/6. 

Miho Simović, Tomislav Japec i Filip Čipin su super odradili svoj superligaški zadatak kod kuće protiv zadarskog Donata. Čistih 3:0, gosti se mogu pohvaliti kako su Tomislav Zupčić i Danijel Mijatović uspjeli osvojiti set protiv Čipina odnosno Simovića. Japec nije trebao uzeti reket u ruke. Donat je predao. U zapisnik utakmice je upisano: Čipin - Zupčić 9:11, 11:4, 11:5 i 11:4, Simović - Mijatović 11:7, 11:5, 6:11 i 11:5, te Japec 3:0 bez igre. 

Novi zadatak ovog vikenda čeka Simovića, Japeca i Čipina u nedjelju, 3. ožujka, od 11 sati. Gost im je Split. 

Druga ekipa je oba ogleda devetog kruga sezone odradila u subotu, 2. ožujka - uspješno, i to u gostima. Prvo je slavila u Dugom Selu protiv istoimenog domaćina sa 4:3, a zatim kod Samobora sa 4:2. Tko je doprinio uspjehu ‘Pitura‘? Maro Mileusnić, Marko Venier i Vedran Đurđević, koji je protiv Dugog Sela dobio odlučujući sedmi, a prije toga je Mileusnić izjednačio na 3:3. U Samoboru nakon vodstva 3:0, Mileusnić je novom pobjedom potpisao konačni rezultat. U ‘B‘ sastavu su još bili Filip Mikulić i Ante Jupek. 

Kako je napisao u poruci Damir Gleđ, tajnik ‘Pitura‘: ‘Koja lijepa subota, tri prvenstvene pobjede!‘

09. svibanj 2024 19:44