StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Juniori Omble i Squarea različitog raspoloženja nakon nastupa na splitskim Gripama u 5. kolu

Piše Tonči Vlašić
6. siječnja 2022. - 11:09

Ombla je dobila Split na Gripama sa 7:4 u utakmici 5. kola podskupine 'B' Prve hrvatske lige jug za juniore. Ostvarila je drugu pobjedu, ima jedan neodlučan rezultat i dva poraza. Marko Đanović je doveo Omblu u vodstvo u 5. minuti, a već u idućoj minuti Kristijan Sentić je poduplao prednost. Nakon izjednačenja domaćina, Dominik Prkačin je bio strijelac za 3:2 Omble na poluvremenu.

Početkom nastavka mrežu Splita zatresao je i Ivan Vareškić za 4:2, a nakon trećeg pogotka Splita, tri pogotka za redom Omble (Marino Stipišić, Đivo Dabo i drugi pogodak kapetana Dominika Vareškića).

Za razliku od Omble juniori Squarea nisu na splitskim Gripama ostvarili pozitivan rezultat. U svom četvrtom nastupu upisali su četvrti poraz. Bolji je bio splitski Hajduk s 5:2. Oba pogotka za Square postigao je Ivan Daničić Kačić. Hajduk je vodio 3:0, te 5:1.

Square ima zaostalu utakmicu 4. kola u kojoj je domaćin Splitu (ne zna se termin), a u 6. kolu dočekuje Mejaše (subota, 8. siječnja, 13 sati u Gospinom polju). Ombla u 6. kolu dočekuje Hajduk (još nije određen termin).

U konkurenciji jedanaest sastava vode Vrgorac (pet utakmica) i Novo vrijeme (četiri utakmice) s po 12 bodova, Olmissum je treći sa 7 bodova iz tri utakmice, Ombla četvrta sa 7 bodova iz pet utakmica, Hajduk i Genius imaju po 6 bodova iz četiri utakmice...

03. lipanj 2024 07:09