StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE

Jednoglasno Ante Delija, pobjedom u Atlanti izborio polufinale PFL-a, te ostao u igri za naslovom prvaka i nagradom od milijun dolara!

Piše Tonči Vlašić
25. lipnja 2022. - 03:43

Bilo je govora kako će borba biti oko 2, 2 i pol, ali odužilo se, te je Ante Delija tek dvadesetak minuta iza tri sata po hrvatskom vremenu krenuo u Atlanti u akciju.

Na kraju se i njegova borba 2. kola, kao i prethodne ove večeri, odužila jer je Shelton Graves imao taktiku 'zaljepiti' Konavljanina uz ogradu, te 'kljucati'. Imao je Amerikanac pritom dva nesportska poteza, pogodio je prvo Deliju u oko, srećom bez većih posljedica, a zatim glavom zbog čega mu je oduzet bod. Kaznio ga je sudac.

Graves je na takav način uspio doći do kraja treće runde, ali prema ocjeni sudaca - jednoglasnoj - nije uspio zaustaviti Deliju, koji je nekoliko puta tijekom borbe pogodio direktom pet godina starijeg Amerikanca, te je, kad se sve zbroji, zaslužio novu pobjedu, 21. u svojoj 26. profesionalnoj borbi.

image

Ante Delija vs. Shelton Graves

Delija je tako slavio i u drugom nastupu u novoj sezoni PFL-a. Ovaj put je osvojio nova tri boda (toliko se dobije za pobjedu sudačkom odlukom), a kako je bio sjajan u 1. kolu kad je Brazilca Mattheusa Scheffela nokautirao u drugoj rundi i osvojio (prvih) pet bodova (šest za pobjedu u prvoj, a četiri za pobjedu prekidom u trećoj), s ukupno osam bodova osigurao je prolaz dalje. 

Delija je u polufinalu PFL-a, ostao je u igri za naslovom prvaka i nagradom od milijun američkih dolara! 

19. rujan 2024 18:06