StoryEditorOCM
NogometŽUPANIJSKI KUP

Ždrijebom odlučeno tko je domaćin finala Nogometnog centra Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle! Već se zna i kad se igra!

Piše Tonči Vlašić
24. ožujka 2023. - 12:53

Tko će biti domaćin finala Županijskog kupa Nogometnog centra Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle, Slaven ili GOŠK Dubrovnik 1919.? Neven Tomičić u ime Saveza, organizatora natjecanja, s njim za stolom Sandra Kolendić, tajnica dubrovačkog kluba te predsjednik Slavena Pero Kapetanić.

- GOŠK Dubrovnik 1919.! – pisalo je u kuglici koja je prva izvučena. Dakle, igrat će se na Lapadu. GOŠK Dubrovnik 1919. je domaćin Slavenu.

Već se zna i kad će igrati - srijeda, 19. travnja, u 16.30 sati.

Tko će bit domaćin finala Nogometnog centra Neretva, Gusar ili Jadran Luka Ploče, nije trebalo odlučiti na ovaj način, ždrijebom, jer je sastav iz Komina finale izborio kao gost pobjedom kod ONK Metković, a Pločani su u polufinalu bili domaćini Neretvi. U Nogometnom centru Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle oba finalista su bili gosti u polufinalu (Slaven dobio Sokola u Dubravci, a GOŠK Dubrovnik 1919. bio bolji od Konavljanina u Čilipima).

Pobjednici će se plasirati u završnicu Županijskog kupa, među četiri najbolja. Tamo su već pobjednici preostala dva centra: Faraon je osvojio kup Nogometnog centra Pelješac, a Žrnovo otišlo do kraja u Nogometnom centru Lastovo – Korčula.

Nakon što se odigraju utakmice Gusar – Jadran LP i GOŠK Dubrovnik 1919. – Slaven, opet će Neven Tomičić pripremiti kuglice. Ždrijebom će se odlučiti polufinalni parovi.

Pobjednik Županijskog kupa će izboriti plasman u završnicu Kupa Hrvatske. Prošle godine je to bila Neretva.

20. travanj 2024 05:09